×
ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ
Πολυμερικά δάπεδα
Η ADCO Materials δημιούργησε ένα μοναδικό και καινοτόμο σύστημα δαπέδων, βασισμένο σε εξελιγμένα πολυμερή, με εξαιρετικά υψηλές μηχανικές αντοχές αλλά και ξεχωριστή εμφάνιση.Το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα του συστήματος Αurora, οι αμέτρητοι χρωματικοί συνδυασμοί του και η ευελιξία στην εφαρμογή του, το καθιστούν ως την πιο εντυπωσιακή διακοσμητική πρόταση για να ανανεώσετε και να διακοσμήσετε τον χώρo σας.

Eφαρμογή

Ιδανικό υπόστρωμα για την εφαρμογή του υλικού είναι το μάρμαρο, το μωσαικό (καλά τριμμένο), πατητή τσιμεντοκονία (βερνικομένη), πλακάκι (με στοκαρισμένους αρμούς), εποξειδικά δάπεδα, βιομηχανικά δάπεδα. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια για την σωστή εφαρμογή του συστήματος είναι η επιφάνεια που θα τοποθετηθεί το δάπεδο να είναι επίπεδη και αλφαδειασμένη ώστε να μην κυλάει το υλικό στις ρήσεις του δαπέδου.

Xαρακτηριστικά

Η τελική επιφάνεια έχει την μορφή υγρού γυαλιού, με τα ειδικά πιγμέντα που το αποτελούν, να δίνουν στο δάπεδο την δυνατότητα να αλλάζει χρωματισμούς ανάλογα με τον φωτισμό του χώρου. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό τους είναι ότι έχουν συνολικό πάχος μόλις 1mm, ενώ προσφέρουν ήπια βατότητα μετά από 24 ώρες από εφαρμογή τους και πλήρη σκλήρυνση μετά από 5 ημέρες.

Κατανάλωση

Κατανάλωση /m2 : 800-1000gr

Έργα μας