×
ΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΣΟΔΟΣ
Παραδοσιακό κονίαμα
Ενδεικτικό κόστος λιανικής: 3,2 €/kg

Τεχνικό φυλλάδιο
Τo ‘’παραδοσιακό’’ είναι ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα δύο συστατικών για την επίστρωση επιφανειών σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, με πολύ μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικά υψηλές μηχανικές αντοχές στην τριβή και τη θλίψη. Το φινίρισμά του δίνει την δυνατότητα να αντικαταστήσει παραδοσιακά κονιάματα, για δάπεδα και τοίχους, με μεγάλες αντοχές και στις πιο απαιτητικές κλιματολογικές συνθήκες. Ιδανικό για πάχη 1mm μέχρι 5mm.

Eφαρμογή

Μετά την ανάμειξη των συστατικών Α και Β, αναδεύουμε για τουλάχιστον 2 λεπτά με χαμηλόστροφο δράπανο. Αφήνουμε το μείγμα στον κουβά για 5 λεπτά και μετά εφαρμόζουμε σε καθαρή επιφάνεια απαλλαγμένη από λάδια, σαθρά κλπ. Το υλικό εφαρμόζεται με την προσθήκη υαλοπλέγματος όπου απαιτείται. Η εφαρμογή γίνεται με σπάτουλα. Μετά την παροδο 2-3 ωρών μπορεί να εφαρμοσθεί το δεύτερο χέρι. Συμβουλευτείτε το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας για περισσότερες λεπτομέρειες, πριν την εφαρμογή του προϊόντος.

Xαρακτηριστικά

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα για την διακόσμηση εξωτερικών επιφάνειών σε κτήρια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, δίνοντας την αίσθηση της παραδοσιακής τσιμεντοκονίας, σε τοίχους δάπεδα αλλά και σε χώρους που δέχονται υψηλές καταπονήσεις όπως νυχτερινά κέντρα, μπάρ, ή ακόμα και γκαράζ ή άλλους χώρους που μπορεί να φέρουν μεγάλα φορτία.

Κατανάλωση

0,8-1,0kg/m2 /mm (αναλόγως υποστρώματος)
Ενδεικτικό κόστος λιανικής: 3,2 €/kg

Τεχνικό φυλλάδιο

Έργα μας